Nordicwalkingforum.nl
Het forum voor en door Nordic Walkers (i.s.m. nordicwalking.startpagina.nl)

 Naar de fotoalbumsNaar het forum KalenderKalender Voeg deze site toe aan favorietenVoeg deze site toe aan favorieten


meer
Zwitserland_Kopie_boot_158_.jpg
z_m_f_in_beeld.jpg

Zondagmiddagwandeling Dwingelderveld 17-02-2013
Klik op de foto om een grotere foto te bekijken

quibGeregistreerd: November 2005
Berichten: 2,592
bekijk de galerij van deze gebruiker
We waren helemaal klaar voor de wandeling vanaf het bezoekerscentrum van het Nationaal Park Dwingelderveld in Ruinen Drenthe. Helaas hoorden we dat het niet door ging i.v.m. te weinig deelnemers en ook de slechte staat van het pad langs de heide. Je zal maar 135 km voor niks hebben gereden. Sad
We zijn toen maar zelf op pad gegaan en kwamen achter de camping een prachtige ree tegen, nog geen 10 meter van ons vandaan, stukje verderop stond hij daar weer. Helaas was de foto niet duidelijk, automatisch toestel stelde scherp op de bomen en niet op de ree, die een wazig donkerbruine vlek was geworden.
Het was een hij, hoorde we later van de vrijwilligers 'boswachter', dat zie je aan de spiegelvorm op de billen. Wisten wij ook niet.
Na een uurtje gezellig wandelen kwamen we weer terug bij het bezoekerscentrum waar het toen heel druk was geworden. Maar of de wandeling daar nog is doorgegaan, weten we niet.
Heeft een van jullie een idee of heb je hem zelfs meegelopen? Horen het graag. Oh ja, op het bord is te zien wat er allemaal te doen is in de komende vakantieweek.
· Datum: 17 Februari 2013 · Bekeken: 2895 · Foto grootte: 42.4kb, 92.0kb · Afmeting: 800 x 533 ·
Print voorbeeldPhoto Sharing Gallery by PhotoPost
Copyright © 2007 All Enthusiast, Inc.


Weer voor Nordic Walking?
Beheer en hosting: Koome webservices